La Colla No Tinc Fred vol 500 ‘fredolics’ a la XVI Banyada Nadalenca de Calella

En Salvador Comas (esquerra) ha fet en 'fredolic', de pa. Acompanyat d'en Lluís Barri. Foto: carlespascual.cat

La Banyada Nadalenca s’ha convertit ja en una tradició i un referent consolidat a Calella, el 25 de desembre. La participació així ho demostra, amb unes xifres d’inscripció que han anat creixent any rere any. Fins a arribar a les 436 persones de l’any passat i amb el repte d’enguany, de ser-ne 500.

Per promocionar més la festa, en Salvador Comas, un dels membres de la Colla No Tinc Fred, ha fet en ‘fredolic’ (la mascota del grup), de pa. A més, al punt de trobada a la platja i per recuperar part dels més de 1.000 euros que costa l’organització, aquesta vegada han dissenyat uns clauers que posaran a la venda el mateix dia de la banyada. La tradició a Calella mana que el dia de Nadal, abans de l’escudella i carn d’olla, els més agoserats acomiaden o reben l’any amb un bany, el piscolabis posterior i la medalla commemorativa o el diploma si s’escau. Els organitzadors volen també que la banyada tingui ressó a la xarxa i han creat diferents etiquetes: #banyadanadalenca, #collanotincfred o #fredolic per compartir a través de twitter (@notincfred) o bé a instagram.

SALVADOR COMAS. Com ha fet en fredolic?[audio:http://www.carlespascual.cat/wp-content/uploads/2012/12/Banyada-Nadalenca-Salvador-Comas.mp3|titles=Banyada Nadalenca Salvador Comas “pesa 5 quilos i està fet amb una massa morta”]

LLUÍS BARRI. 500 persones, el repte. [audio:http://www.carlespascual.cat/wp-content/uploads/2012/12/Banyada-Nadalenca-Lluis-Barri-500.mp3|titles=Banyada Nadalenca Lluís Barri “hem d’arribar a 500”]

El pressupost supera els 1.000 euros.[audio:http://www.carlespascual.cat/wp-content/uploads/2012/12/Banyada-Nadalenca-Lluis-Barri-organitzacio.mp3|titles=Banyada Nadalenca Lluís Barri “no som entitat, ens financem amb publicitat”]

Share
One Response to La Colla No Tinc Fred vol 500 ‘fredolics’ a la XVI Banyada Nadalenca de Calella
  1. Fredilic Respon

    Moltes gràcies Carles

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.