Calella i la Volta, 4 anys més!!!

Gianni Meersman (Omega) ha guanyat a l'esprint a Calella. Foto: carlespascual.cat

El binomi CalellaVolta Ciclista a Catalunya s’allargarà quatre anys més, a falta de la firma. Aquesta tarda, l’alcaldessa Montserrat Candini ha traslladat al director de la prova, Rubén Peris la intenció de la ciutat d’acollir quatre anys més la sortida de la Volta (com Candini ha avançat a infocalella, durant la jornada d’aquest dilluns).

En unes declaracions, també al nostre portal, Peris mostra la seva satisfacció per aquest principi d’acord que ha d’extendre el lligam amb la ciutat[audio:https://www.carlespascual.cat/wp-content/uploads/2013/03/Volta-2013-Ruben-Peris.mp3|titles=Rubén Peris “per nosaltres està fet, la paraula de Candini està per sobre de qualsevol paper”]

A partir d’ara, les dues parts s’hauran d’asseure a negociar i treballar aquest nou conveni. Els dos últims anys, l’acord havia tingut un any de durada.

El belga Meersman, primer líder
El ciclista de l’equip Omega Pharma s’ha imposat a l’esprint, a un grup format per 13 escapats. Ha superat al ciclista italià de l’Astanà, Valerio Agnoli i al del Movistar, Alejandro Valverde.

ARTICLE RELACIONAT
Joaquim Rodríguez rep el guardó de l’UCI Pro Tour a Calella

Share

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.