Calella tindrà una nova àrea de gossos a la Plaça Conrad Prat

Zona enjardinada de la Plaça Conrad Prat on anirà ubicat el pipican (oposada a l'àrea infantil)

L’Ajuntament construirà una tercera àrea de gossos a Calella, segons ha pogut confirmar el portal infocalella. El lloc triat és la Plaça de Conrad Prat, situada al costat del carrer Doctor Vivas (a tocar de la Fàbrica Llobet-Guri). El consistori demanarà els pròxims dies pressupost per instal.lar el tancat en la zona arbrada de la plaça (vegeu fotografia), i complaurà així la petició dels propietaris dels gossos. Aquest dimarts, el tinent d’Alcaldia de Seguretat i Serveis de Cituat, Albert Torrent, rebrà una delegació dels afectats. Fa uns dies, a través de la pàgina del Facebook de elcalellometre.cat, van començar una recollida de firmes per demanar la ubicació d’un pipican en aquesta plaça, preferentment a la zona d’arbres perquè els animals disposin d’ombra. Segons els amos, tot i l’existència d’una àrea infantil tancada i delimitada, la convivència amb la mainada no és problemàtica. Asseguren, però, que han tingut més d’un conflicte amb la Policia Municipal, que els obliga a lligar els gossos (l’Ordenança Municipal de Convivència Ciutadana i Via Pública de l’Ajuntament de Calella diu, en el seu article 60, que queda expressament prohibida la presència d’animals a les zones enjardinades i als parcs i a les zones de jocs infantils).

CÈLIA MARTÍNEZ. PROPIETÀRIA D’UN GOS I IMPULSORA DE LA INICIATIVA
[audio:https://www.carlespascual.cat/wp-content/uploads/2012/08/Celia-Martinez.mp3|titles=Cèlia Martínez]

JANA BELTRÁN. PROPIETÀRIA D’UN GOS I IMPULSORA DE LA INICIATIVA
[audio:https://www.carlespascual.cat/wp-content/uploads/2012/08/Jana-Beltran.mp3|titles=Jana Beltran]

Segona ubicació proposada

L’Ajuntament descartarà la segona ubicació que també proposaven els propietaris: el canyissar que hi ha una mica més amunt de la plaça. La seva neteja, com la del que hi ha a l’altre costat del carrer Doctor Vivas (tocant a una gran àrea comercial), no deixa satisfets els veïns. En general, són de l’opinió que la zona està oblidada pel consistori.
[audio:https://www.carlespascual.cat/wp-content/uploads/2012/08/Jana-i-Celia.mp3|titles=Jana i Celia]

 

El consistori calellenc també demanarà pressupost pròximament per fer més gran l’àrea de gossos situada a mar, a més d’ubicar una font especial per als animals que arribarà els pròxims dies. A l’última reunió de la Junta de Govern, es va parlar de la possibilitat d’engegar una campanya per censar els animals que hi ha a Calella. Actualment, el cens diu que en són 371 els gossos controlats.

Share
One Response to Calella tindrà una nova àrea de gossos a la Plaça Conrad Prat
  1. Jana Respon

    Fins ara no he tingut temps d’escriure!!

    La veritat és que estem tots molt contents, el regidor que ens va atendre va ser molt amable i comprensiu. Fins que el pipi can no estigui col.locat ens deixa, de 20h a 22h, tenir els gossos lliures a la plaça Conrad Prat. També, agrair-te a tu Carles per fer-te eco de la notícia i ajudar-nos. Gràcies

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.