Challenge: Entrevista amb Anna Rovira

Després de la quinzena posició al campionat del món de Duatló de Nancy, l’Anna afronta un nou repte: l’estrena en la distància Ironman. Serà el punt final a una temporada, en què ha estat entre les millors.

AR: Plantejarem la Challenge com quan vaig fer la primera half, després de tenir la meva filla. El primer Ironman servirà per saber com reacciona el cos, sense exigir-te temps. No he pogut fer els deures perquè he entrenat específicament per al Mundial de Duatló, amb distàncies molt explosives i curtes, i ara passem a una distància llarga i dièsel. No enganyarem a ningú.

T’estrenaràs en una distància nova per tu. Quin pes ha tingut el fet que la Challenge és a casa?
Si no es fes aquí a Calella, amb la gent del club, de casa, de la comarca, que tindràs la teva filla al costat,… sense dubte no faria una Challenge després del campionat el món de Duatló.

Perquè, físicament com et trobes?
La distància que he fet ha estat molt explosiva i muscularment es pateix de manera diferent a la mitja i llarga distància. A la duatló són pocs quilòmetres, però de patiment extrem. No es pot comparar. Has fet un campionat del món i has anat a tota òstia. Hi ha cansament, però és diferent.

Quan vas creuar la línia d’arribada a Nancy, què et va passar pel cap?
No m’ho crec. Sortia i em deia, què faig aquí? Clar, comparteixo experiències amb noies SUB-23 que són atletes i que demà seran professionals i jo, em pregunto, què faig aquí?

Tu vens del no res, però he escoltat que no tens sostre. T’has plantejat fer-te professional?
És molt difícil. Treballo, tinc una feina i una família i suposo que tindré un altre fill. Ja m’agradaria, però, ho veig difícil. Tenir l’oportunitat de poder viure d’això. Seria ideal. Veig professionals que a nivell de beques, en tenen poques. Cada vegada n’hi hauran menys. Tinc sort que em donin una bicicleta per fer aquest hobbie, com tu has comentat en diferents articles. Però també tinc 31 anys, no en tinc 23.

ESCOLTA L’ENTREVISTA [audio:https://www.carlespascual.cat/wp-content/uploads/2012/09/Challenge-Entre-Anna-Rovira.mp3|titles=Challenge Entrevista Anna Rovira]

NOTÍCIA: Ambient Challenge a Calella. I ja en van quatre! (llegeix-la)

Share

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.