elcalellòmetre candidat al Premi Ciutat de Calella 2013

Guaita, la càmera-mascota que vigila el dia a dia de Calella

El portal de participació ciutadana opta al seu primer reconeixement en només 1 any i mig de vida. La feina diària que fa de Calella una ciutat millor i més agradable ha situat elcalellòmetre.cat entre els 14 candidats a la primera edició del Premi Ciutat de Calella 2013. Aprofitant les tecnologies 2.0, el portal ha sabut apropar la ciutadania a l’administració pública, en benefici de la comunitat. A través de dues categories de la pàgina web, el “solucionat” i el “pendent”, les observacions que el ciutadà trasllada a elcalellòmetre.cat serveixen per accelerar la recuperació i reparació d’espais malmesos de la ciutat. Gràcies a la implicació del ciutadà i també del polític, que veu el portal com “una eina d’ajuda” i no com un “bloc de denúncia o de queixa”. Rapidesa, interacció, implicació i participació són quatre dels trets que l’identifiquen.

Reconeixement mediàtic
elcalellòmetre.cat, constituït recentment com a entitat, té presència a les xarxes socials amb una pàgina al Facebook i també compte de Twitter @elcalellometre. La seva tasca ha estat reconeguda per diferents mitjans de comunicació (Diari Maresme, Diari ARA, El Punt/Avui, i també per cadenes de televisió com Cuatro i Telecinco). Actualment, la seva pàgina web està en procés de renovació a causa de l’èxit del projecte. Nou logo, nova icona i un web molt més dinàmic amb un servei de geolocalització de les observacions que fa el ciutadà, seran els eixos d’aquesta nova imatge que es presentarà els pròxims dies, a través d’aquest portal, infocalella.

14 candidats
elcalellòmetre.cat ha estat nominat amb aquestes altres entitats i candidats (el premi no discrimina entre persones individuals i entitats o associacions): els ADF; la sectorial de l’ANC a Calella; l’Aula d’Extensió Universitària de Calella; el grup Calella Marxa; el Club Natació Calella; la Comunitat de Monges Vedruna de l’Hospital de Calella i els Voluntaris de l’Hospital Sant Jaume. A títol individual, també s’hi han presentat, el doctor Carles Cordón; l’empresari Enric Hernàndez i Olivella; en Jaume Paltré, propietari del celler La Roda; Joaquim Ruscalleda, propietari del càmping Bona Vista; Josep Sitjas, propietari de la taverna La Quadra, i Ramón Gascons i Júlia Liquete, responsables de Càritas Calella. Les votacions es poden fer fins al dia 24 de març (les bases i els canals estan dipositats a la pàgina del premi). Les 5 amb més vots, optaran al premi que s’entregarà el dia 20 d’abril en una gala a la Fàbrica Llobet-Guri.

ARTICLE RELACIONAT
elcalellòmetre canvia la seva imatge pel Premi Ciutat de Calella

Share

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.