L’Agrupació del PSC de Calella evita la discrepància amb Josep Maria Juhé

Joan Torrent, primer secretari PSC Calella

A un mes vista de les eleccions al Parlament de Catalunya del 25N, l’Agrupació local tanca files entorn al seu màxim representant al consistori de Calella. El primer secretari del partit, Joan Torrent, deixa clar que Josep Maria Juhé “és el valor més important que tenim els socialistes de Calella“. Erigit en portaveu oficial (en una decisió de partit), Torrent, ha volgut deixar clar que existeix un debat viu entre els socialistes calellencs, però que això no és sinònim d’una divisió interna. “No hi ha grups”, diu a infocalella, “existeix llibertat de pensaments”.

 

Posició respecte a les declaracions fetes per Josep Maria Juhé a infocalella. Afirma Torrent que les seves idees ja les coneixien al partit i que només “ha posat el càrrec a disposició, una vegada”, quan va tocar defensar al consistori la moció de les retallades en sanitat. Afegeix que “no li demanarem mai que deixi de ser el nostre portaveu”.
[audio:https://www.carlespascual.cat/wp-content/uploads/2012/10/PSC-Joan-Torrent-Juhe.mp3|titles=Joan Torrent “Juhé és el valor més important del partit”]

Posició respecte a la política nacional del PSC. Majoritàriament l’Agrupació “se sent còmode” amb la postura federal defensada per Pere Navarro. Tot i admetre que fa l’efecte que es vagi a contracorrent i que serà difícil assolir la proposta que defensaran a les urnes, reconeix que és la “posició assenyada”.[audio:https://www.carlespascual.cat/wp-content/uploads/2012/10/PSC-Joan-Torrent-partit.mp3|titles=Joan Torrent “ens sentim còmodes amb posició federalista”]

Share
One Response to L’Agrupació del PSC de Calella evita la discrepància amb Josep Maria Juhé
  1. Jaume Petit Respon

    El PSC, sigui de Calella o sigui de qualsevol altre lloc, continuarà com sempre ha fet, seguir les ordres que arribin de Madrid i del PSOE. Tot el que ara diguin és paper mullat en vistes a unes eleccions que veuen perdudes.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.