L’independentisme a Calella es mobilitza com mai

La demanda d'articles ha crescut notablement

La feina feta els últims anys per la Plataforma Calelladecideix Independència, i més recentment per la secció local de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) recull els seus fruits de cara a la manifestació, que amb el lema ‘Catalunya, nou Estat d’Europa’, l’11S recorrerà els carrers de Barcelona. La mobilització de l’independentisme a Calella serà la més important que s’ha vist mai. S’espera que unes 500 persones es desplacin en els autocars gestionats per les dues organitzacions (prèvia reserva i pagament de 5 euros).

Aquests últims dies, la paradeta muntada a la Plaça de l’Església ha tingut molt de moviment. La gent s’atura, s’emprova samarretes, compra penjolls, clauers i la peça més preuada, l’estelada. La tela amb les quatre barres i l’estrella ha esgotat existències (també a les botigues). Són molts els calellencs que han decidit sumar-se a la campanya ‘Penja l’estelada al balcó’, i molts també, els que no la despengen des del 10J d’ara fa dos anys.

Xavier Ponsdomènech

Dimarts 11 de setembre, tothom que hagi fet la seva reserva per una plaça d’autobús està convocat a la Plaça de les Roses, a partir de quarts de tres de la tarda. Així ho explica el representant de l’ANC, Xavier Ponsdomènech[audio:https://www.carlespascual.cat/wp-content/uploads/2012/09/11S2012-Ponsdomenech-1.mp3|titles=11S2012 Ponsdomenech 1] La sortida, des de Barcelona cap a Calella, està prevista per a les 9 del vespre.

 

El PSC serà a la Marxa de Torxes
El manifest que s’hi llegirà va ser subscrit per totes les forces polítiques de Calella, tret del PSC i el PP. A última hora, però, els socialistes de Calella, han decidit que també hi faran costat amb la presència del seu màxim responsable, Josep Maria Juhé [audio:https://www.carlespascual.cat/wp-content/uploads/2012/09/11S2012-Ponsdomenech-2.mp3|titles=11S2012 Ponsdomenech 2]La sortida de la 3a Marxa de Torxes es donarà des de la Plaça de l’Ajuntament i s’acabarà a la Plaça Catalunya, on l’11 de setembre a les 12 del migdia es farà l’ofrena floral a Rafael Casanova. Aquest diumenge, i organitzat per ERC, es farà la projecció del documental “Operació Garzón contra l’independentisme català” (Teatre Orfeó Calellenc, 18.00h).

Share
One Response to L’independentisme a Calella es mobilitza com mai
  1. Esther Respon

    Nosaltres hi serem! Espero que siguem molts, i animo a compartir la informació a totes les xarxes que coneguem (Facebook, Twitter, etc).

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.