Llopasfera12: I la van fer molt grossa!

Josep Barri i Jordi Verdura. La Llopasfera i una escala. Foto: Alfred Lieury

“Ja veuràs Josep, la farem grossa! I tant, Jordi i tant!”. Així s’acabava la conversa que van tenir tots dos, en Jordi Verdura i en Josep Barri, amb #infocalella, fa tot just uns dies. Aquesta edició de la Llopasfera ha marcat un abans i un després en la trobada anual del 2.0 a Calella.

La criatura se’ls ha fet gran en pocs dies, però està molt ben encaminada. Diu que vol fer carrera i que els pares estan disposats a pagar-li.  És el moment de posar nota a una edició que deixa el nivell molt alt i que marcarà l’estil d’edicions futures: mantenint l’esperit de sempre, però adaptant-se a la nova realitat.

Esgotats, però molt satisfets van deixar l’Hotel Bernat II, pensant ja en com seria l’edició de l’any que ve i amb suggerències de nous ponents. La llavor ja està plantada.

 

 

Quina és la valoració què en feu?
Jordi Verdura
: Bona valoració. El resultat ja el tenim: 85 assistents, els 7 ponents i la gent que ha sortit contenta de l’acte. I això és un treball col.laboratiu, és un capital humà que tenim (aquest any, unes 10 persones hi hem treballat) i seguirem per aquest camí. Ara traurem les nostres conclusions i l’any que ve en muntarem un altre, que ja veurem com serà.

L’acte ha estat referent i s’ha posicionat de cara al futur
Josep Barri: Vam començar amb un sopar tertúlia i ara hem fet un canvi. És un pas endavant que ens porta a tenir clar que hem de col.laborar amb la gent que vol fer noves coses i que les vol mostrar. La interrelació amb la Llopasfera ha de ser-hi.

I el futur, per on passa?
JV: No ho sabem, però sí que sabem que les tres últimes trobades tenen un format comú que són aquestes ponències transversals. Parlant des d’un ninotaire que ens explica que té un web per passar-s’ho bé, fins a un senyor que té un xiringuito i diu que hi treballa molt bé i per això té seguidors a Youtube. El format ens agrada i aglutina a molta gent. I aquest any hem afegit el tema de la degustació. Veurem l’any que ve, però conservarem el format.

JB: Hi ha aspectes per millorar, però ara encara estem acabant de pair tot el que hem viscut. Havíem marcat un programa i el model ens ha sortit tal com el volíem. En una setmana o deu dies començarem a mirar què es pot millorar.

ÀUDIO: Entrevista a en Josep Barri i Jordi Verdura (escolta-la)

ÀUDIO: Els assistents a la trobada hi posen nota (escolta’ls)

NOTÍCIA: Llopasfera12. De 10! (llegeix-la i escolta els ponents)

NOTÍCIA: @PiulaGirona a l’acte de la Llopasfera (llegeix-la)

Share

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.