Montserrat Candini “el nou pressupost de la Generalitat inclourà el projecte del Salicrú”

L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini ha confirmat a infocalella que “no perilla” la subvenció de 5 milions d’euros, perquè la nova escola Salicrú encaixi a la Fàbrica Llobet-Guri.

El diputat d’ICV-EUiA, Joan Mena, va fer públic la setmana passada l’anunci que la consellera d’Ensenyament Irene Rigau va traslladar als pares de l’escola Montllor de Terrassa “els pròxims 10 anys no es podran construir escoles noves a Catalunya”. Un anunci que, segons Candini, té una clara excepció: la de la dotació econòmica per a equipaments municipals que es puguin rehabilitar com a escola. Aquest és el cas de la Fàbrica Llobet-Guri.

Ara ja fa mes d’un any que la consellera va anunciar a Calella l’aportació dels 5 milions d’euros per part de la Generalitat per a la rehabilitació d’aquest espai municipal. Les obres haurien de començar el 2014 i s’està pendent de l’aprovació del nou pressupost, per part del Parlament de Catalunya, per saber si la partida és inclosa. L’alcaldessa confirma a aquest portal, que el projecte tirarà endavant perquè els diners compromesos arribaran[audio:https://www.carlespascual.cat/wp-content/uploads/2013/03/Escola-Salicru-Montserrat-Candini.mp3|titles=Montserrat Candini “la consellera Rigau em confirma que el nou pressupost inclou el Salicrú”]

Share

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.