6 dones entre els 10 primers noms de la llista de Montserrat Candini a Calella

L'alcalde de Barcelona Xavier Trias, d'amfitrió a l'acte de presentació de Montserrat Candini com a alcaldable a l'Ajuntament de Calella. Foto: CiU CalellaMontserrat Candini s’ha presentat com a alcaldable davant el seu electorat recordant que en quatre anys “hem situat Calella en el mapa de les oportunitats socials”. I avisant també del perill que, si no repetís a l’alcaldia, suposaria el “tornar enrere” en la feina feta per CiU a la ciutat. Més de 250 persones han omplert a vessar la Cooperativa de l’Amistat en un acte, batejat com a “berenar solidari” amb l’alcalde de Barcelona Xavier Trias. Una solidaritat que Candini ha detallat de la següent manera: per cadascun dels assistents a l’acte, s’entregaran 2 euros a Càritas Calella. En el seu discurs, l’alcaldessa convergent fa bandera de la lluita contra l’incivisme amb un “no se’n pot fer negoci i no abaixaré la guàrdia contra els incívics en cap moment”. I també de la transparència de l’Ajuntament, que qualifica com “la primera empresa de la ciutat”.

La presència femenina a la llista
Candini confirma a infocalella que entre els 10 primers de la llista amb què es presentarà a les municipals, hi haurà 6 dones [a les últimes municipals, n’eren 5]. Dues són noves incorporacions: Lucia Sànchez Vargas i Nativitat Barbé. N’hi haurà una tercera que anunciarà pròximament i que tindrà un perfil vinculat al voluntariat social. La ratificació de la llista es farà el pròxim dimarts al vespre.

https://vimeo.com/123883280

Dues baixes contrastades
La llista ja està tancada. Entre els primers no hi seran, i per tant deixaran la seva feina com a regidors, dues de les persones que l’han acompanyat en aquests 4 últims anys. Segons Candini, ha estat una “decisió personal” en què ella, com a alcaldessa, no ha tingut cap mena d’influència.

L’escenificació de l’acte confirma també la forta ascendència de Marc Buch, una de les cares noves de la llista convergent. Encarregat d’obrir l’acte i ja al final, amb els discursos acabats, l’únic que puja a la tarima per fer-se la foto amb Trias i Candini, i cantar plegats l’himne dels segadors. Candini no té cap mena de dubte que Buch “serà regidor”.

La sinèrgia Barcelona-Calella
La bona entesa de Calella amb la capital del país també es visualitza a nivell personal, entre l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias i Montserrat Candini. L’alcaldessa interromp el seu discurs quan Trias arriba a l’acte amb retard, per presentar-lo com “la personificació del sentit comú”. Trias li torna les paraules amb un “ets una persona que enamores a la gent i això, en política, no té preu”.

ARTICLE RELACIONAT
Xavier Pedemonte i Montse Cordón tancaran la llista de CiU a Calella

Share
One Response to 6 dones entre els 10 primers noms de la llista de Montserrat Candini a Calella
  1. dolors vera Respon

    Montse en Trias te tota la rao. Me vas enamorar fa 5 anys un 11 de septiembre i me vas tornar a enamorar ahir amb el teu discurso amb la teva forma de parlar.
    Continua sen tu Montse. Ets la mijor.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.