La CUP Calella es presentarà a les municipals amb Jan Catà de número 1

Logo CUP CalellaEra un secret a veus, des què van decidir convocar la plataforma ‘Capgirem Calella’. Ara ja és públic. La CUP Calella es presenta a les municipals per primer cop i amb la voluntat de ser “l’alternativa que fomenti la higíene democràtica”. I ho fa de la mà de gent jove i amb Jan Catà com a cap de llista. Els cinc primers llocs de la llista els completen Adil Marouan, Marina Juhé, Muntsa Galícia i Francesc Riera. La presència del sindicalista Ramon Font, que tancarà la llista, no es gratuïta. Simbolitza un dels aspectes que defineixen les formes de la CUP: les lluites socials.

 

 

La CUP irromp en l’escenari polític calellenc per ampliar el majoritari bloc d’esquerres que concorrerà a les municipals del 24 de maig. Establint, des d’un principi, bona sintonia amb les altres forces novells: Entesa per Calella, que s’hi presenta per segona vegada, i Iniciativa per Catalunya. Una sintonia que està fomentada en l’aliança i no en la competència. Les esquerres sumaran en el camí per tenir representació a l’ajuntament.

 

El moviment de les esquerres aquests últims dies ha estat prou significatiu. A l’entrada en escena de la CUP, si ha sumat el fitxatge estratègic de Xavier Ponsdomènech per Entesa, i la confirmació de Sebastià Tejada com a cap de llista d’Iniciativa. Queda per saber quins moviments farà Esquerra Republicana de Calella, que fins al moment només ha confirmat la seva cap de llista, Cristina Gómez.  També caldrà saber si ERC té encaix en aquest ‘bloc d’esquerres’ que proposa la CUP i si els interessa jugar la carta que els cupaires presenten.

Share
One Response to La CUP Calella es presentarà a les municipals amb Jan Catà de número 1
  1. Sebastian Tejada Garcia Respon

    Una abraçada per a tu, Jan i pels teus companys. Sera fantàstic compartir amb vosaltres la voluntad de canvi a la nostra ciutat.
    Sebastian Tejada.
    ICV-EUIA

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.