Cafè i Jazz, una fòrmula d’èxit a Calella

El Cafè Jazz a Calella compleix 14 anys que consoliden aquesta trobada com un esdeveniment de socialització de la bona música a la nostra ciutat. Amb una filosofia que combina tres elements: un cafè, la gratuïtat i bons músics. El cartell està a l’alçada de les millors trobades de Jazz a Catalunya, Terrassa o Barcelona, però amb una gran diferència que el fa encara molt més valuós: el pressupost no té res a veure. L’alma mater del Cafè Jazz és Juan Carlos Narzekian. Un argentí, saxofonista, que s’estima Catalunya com res al món i que en la següent entrevista ens apropa al seu gran mestre: Hugo Pierre.

Aquesta és la primera col.laboració entre el nostre portal, infocalella, i el nou Vade.cat. La plataforma online que ens apropa cada mes l’agenda cultural de l’Alt Maresme.

 

La Sala Mozart és l’escenari triat per a la conversa amb Juan Carlos Narzekian. Una sala buida, on Narzekian ens sorpren amb la interpretació d’unes notes al piano dedicades abans de reconèixer que “hay músicos que sucumben a la interferencia del sonido de cafetera i cullereta”. I aquest és un dels trets característics del Cafè Jazz a Calella.

Àudio de l’entrevista[audio:https://www.carlespascual.cat/wp-content/uploads/2013/03/Cafe-Jazz-Calella-Juan-Carlos-Narzekian.mp3|titles=Entrevista amb Juan Carlos Narzekian, el director del 14è Cafè Jazz de Calella]

Share

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.