L’etapa de Calella de la “Volta” inclou el recorregut de la Half Challenge

Els ciclistes faran el recorregut de la Half Challenge. Pujaran a l'Alt del Montseny, per Santa Maria de Palautordera i no des de Sant Celoni. Foto: carlespascual.cat

Els 159 quilòmetres de la primera etapa de la Volta Ciclista a Catalunya 2013 inclouen el nou recorregut de bicicleta de la Half Challenge Costa de Barcelona-Maresme, tot i que amb una variació que només afecta el sentit. I és que l’ascenció a l’Alt del Montseny (675 metres, 1a. categoria), enlloc de fer-se des de Sant Celoni, es fa per Santa Maria de Palautordera. Com a fet destacat, es pujarà 3 cops l’alt del Collsacreu (370 metres, 3a. categoria). El perfil d’aquesta primera etapa també inclou una altra ascensió a l’Alt de Montsoriu (250 metres, 3a. categoria). Es passarà per 3 comarques, Maresme, el Vallès Oriental i La Selva.

La Riera Capaspre repeteix sortida
Serà 10 minuts abans de la una. Els ciclistes marxaran en direcció Sant Pol i pujaran per la BV-5128 en direcció al Collsacreu. Faran l’ascensió a l’Alt del Montseny i baixaran per Sant Celoni, per refer novament el camí fins a Calella. A l’alçada de la Fàbrica Llobet-Guri s’ha situat un esprint intermig, que llançarà el pilot en direcció a Pineda de Mar, Santa Susanna i Malgrat de Mar. Els ciclistes seguiran per l’N-II i agafaran la rotonda cap a Hostalric, per la GI-512. Encara a Tordera, l’etapa inclou un segon esprint per commemorar les 100 edicions del Tour de França.

A partir d’aquí enfilaran cap a la comarca de La Selva, vorejant Hostalric i pujant en direcció a Arbúcies fins l’Alt de Montsoriu. D’aquí baixaran fins a Sant Celoni i cobriran els últims 28 quilòmetres de l’etapa, novament travessant el Parc Natural del Montnegre-Corredor a través del Collsacreu. L’arribada a Calella està prevista cap a dos quarts de cinc de la tarda, a la Plaça de les Roses. La presentació de la prova es farà el dia 15 de març i l’organització ha fet públic ja els recorreguts detallats de cadascuna de les etapes.

Share

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.