Calella no perdrà Josep Maria Juhé

Josep Maria Juhé medita el seu futur des de la Pica d'Estats“Alguna o altra cosa faré”, diu Josep Maria Juhé, l’ex-alcalde socialista i actual regidor del PSC de Calella. Sense tenir encara definit del tot quin serà el seu encaix, – més allunyat de la primera fila política, que ara -, Juhé, medita quin tipus d’aportació farà a la ciutat quan s’acabi aquesta legislatura. En unes declaracions a infocalella, assegura que la decisió la comunicarà a finals d’any i que en la valoració, s’hi conjuguen un seguit d’elements.

Alineat amb el sector catalanista del partit, el seu pensament sobre el futur del país, ha marcat diferències ideològiques amb la direcció local del PSC, que no amaga, que “se senten còmodes amb la postura federal defensa per Pere Navarro“. Tot i això, Juhé, no ho redueix tot a l’àmbit polític Futur Josep Maria Juhé 1 (estic decidint)

Ja fa un temps que Juhé va abandonar el Consell de la Federació del Maresme, on hi anava en representació dels socialistes calellencs a defensar posicions que no són les seves. La cosa canvia en els temes de ciutat. Un cop perdudes les eleccions va fer front a una situació nova per a ell: la de fer oposició. Amb la percepció interna i també externa, que el debat plenari es convertia en un cos a cos amb l’alcaldessa, Montserrat Candini Futur Josep Maria Juhé 3 (lluita personal)

Ha fet l’efecte que, la seva aportació als plens municipals, s’ha vist reduïda i que el regidor Emili Pérez ha estat qui ha assumit el rol de portaveu. Un aspecte que Juhé nega a infocalella i que justifica en una nova manera de fer al PSC de Calella que defuig dels personalismes i del protagonisme d’un líder Futur Josep Maria Juhé 2 (cedir responsabilitats)

Share

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.