Carme Forcadell (ANC): “ens hauria agradat que el PSC formés part d’aquest procés”

La presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, Carme Forcadell ha visitat per quarta vegada Calella, una ciutat on diu que s’hi troba còmode. De fet, ha comprovat com la sala de la Cooperativa l’Amistat ha quedat petita per escoltar la seva exposició didàctica de com, a peu de carrer, s’ha de portar el procés cap a la plena sobirania. Recordant que, el lideratge ha de ser dels polítics i que l’ANC els acompanyarà i també, vetllarà perquè el camí es faci correctament. Prèviament, Forcadell ha estat rebuda a l’Ajuntament per l’alcaldessa Montserrat Candini i diferents membres de l’equip de govern de Convergència i Unió. També hi eren presents, la regidora d’Esquerra Republicana, Cristina Gómez i, a títol personal, Josep Maria Juhé, del PSC. Forcadell ha signat al llibre d’honor de l’Ajuntament i l’alcaldessa l’ha obsequiat amb una reproducció pictòrica del far de Calella.

“El PSC no pot alinear-se amb el PP i Ciutadans”
Carme Forcadell reconeix que el 23 de gener passarà a la història del país perquè una àmplia majoria del Parlament de Catalunya va votar a favor de la declaració de sobirania. No hi serà el PSC, tot i que la presidenta de l’ANC, encara confia en un canvi de rumb de la direcció del partit[audio:https://www.carlespascual.cat/wp-content/uploads/2013/01/ANC-Carme-Forcadell-PSC.mp3|titles=Carme Forcadell (ANC) “l’any 2010, Montilla va liderar la manifestació”]Segons Forcadell, van demanar a la CUP que votessin pel sí. No obstant, reconeix que les dues abstencions les compten com un vot afirmatiu, pel fet que són en favor de la majoria.

“L’ambient a Madrid és asfixiant”
El màxim responsable de la secció local de l’ANC a Calella, Xavier Ponsdomènech ha dirigit unes paraules a l’alcaldessa Montserrat Candini en què l’ha encoratjat a “seguir treballant amb valentia al Senat”, i a no defallir. Candini ha deixat clar que a Madrid, s’ha establert ja una guerra psicològica[audio:https://www.carlespascual.cat/wp-content/uploads/2013/01/ANC-Montserrat-Candini.mp3|titles=Montserrat Candini “a Madrid es viu la política en blanc i negre”]

NOTÍCIA RELACIONADA: Josep Maria Juhé (PSC) reconeix la feina de l’ANC

Share

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.