Convergència i Unió no veu perillar la subvenció per a la nova escola Salicrú

Fonts de l’Ajuntament de Calella han confirmat a infocalella, que tenen el “convenciment” que si els resultats de les eleccions al Parlament de Catalunya del 25N “confirmen l’actual correlació de forces, el compromís per part del Departament d’Ensenyament de la Generalitat es manté”. La concessió pressupostària per ubicar la nova Escola Carles Salicrú a la Fàbrica Llobet-Guri és de 5 milions d’euros, segons l’anunci fet per la consellera Irene Rigau el passat mes de febrer.

Creació d’una comissió de treball
En unes declaracions a aquest portal, el regidor del PSC, Josep Maria Juhé va demanar el mes de juny la creació d’aquesta comissió amb participació de tots els grups polítics, de la comunitat educativa i dels serveis tècnics de l’Ajuntament de Calella per valorar si l’emplaçament a la Fàbrica és el més idoni (la proposta de Juhé passa per ubicar-la als terrenys de Joan Corominas). 4 mesos després de fer la petició, la Comissió és apunt de constituir-se. Els partits polítics representats al consistori han rebut ja la carta i han assignat els seus representants. Per part de Convergència i Unió, hi seran els regidors Núria Parella i Jordi Sitjà. El PSC designarà Josep Maria Juhé. ERC, la seva regidora Cristina Gómez i el PP, el seu primer representant a la ciutat, Miquel Campoy. A més, ha estat convocat Joaquím Camps com a president de l’AMPA de l’escola i Anna Codina, en representació dels mestres. També integrarà la comissió l’arquitecte municipal, Ramón Mas.

Des que es va fer la petició, els partits polítics van entrar per registre tot un seguit de qüestions i interrogants sobre l’emplaçament de l’escola a la fàbrica, que fins ara, i segons ens confirmen, encara no han tingut resposta per part de l’equip de govern.

Share

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.