‘Guaita’, la mascota de elcalellòmetre, es renova

El nou 'Guaita' és obra del dissenyador Xavier Càliz

La clàssica càmera de fotos, com la coneixíem fins ara, serà substituïda per un smartphone d’última generació. En la línia de renovació de la imatge del portal ciutadà, finalista al Premi Ciutat de Calella 2013, es presenta el canvi d’imatge de l’eina principal de elcalellòmetre. Els telèfons intel.ligents, amb què els seus usuaris envien les fotografies i que són a l’inici de la seqüència de funcionament del portal: observació de l’incidient-fotografia-correu electrònic.

El seu dissenyador, el calellenc Xavier Càliz ens detalla la idea que ha volgut transmetre amb la nova imatge[audio:https://www.carlespascual.cat/wp-content/uploads/2013/04/Nou-Guaita-Xavier-Caliz.mp3|titles=Xavier Càliz “volia que fós una cosa rodoneta, compacta”]

 

En el seu disseny, s’han respectat alguns dels elements visuals que ja eren presents en la ‘Guaita‘ original, com és la cinta mètrica.

La primera 'Guaita' es jubila després d'un temps

I se n’incorporen de nous, amb la clara intenció de combinar un element modern, com és el telèfon intel.ligent amb d’altres de clàssics, com el peu de rei, la lupa o la cinta. A més, de les xinxetes que porta a la boca i que serviran per a geolocalitzar al mapa de Calella (en construcció), totes les observacions que arribin a elcalellòmetre. El color vermell per a les que estan ‘pendents’ de ser corregides i el verd, per a les ja estan ‘solucionades’. La renovació de la mascota és un més dels canvis d’imatge que en breu transformaran completament el portal i que ja s’han iniciat amb la presentació del nou logo. Pròximament es visualitzarà el nou web.

 

ARTICLES RELACIONATS
Vídeo promocional de elcalellòmetre per al Premi Ciutat de Calella 2013
elcalellòmetre, finalista del Premi Ciutat de Calella 2013

Share
One Response to ‘Guaita’, la mascota de elcalellòmetre, es renova
  1. applejux Respon

    el senyor Càliz… excel·lent il·lustració. molt millor!

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.