Vídeo promocional de elcalellòmetre per al Premi Ciutat de Calella 2013

Coincidint amb el primer dia de votacions per escollir el guanyador del Premi Ciutat de Calella 2013, el portal ciutadà elcalellòmetre.cat presenta el vídeo amb què demanarà el vot. És una promoció divulgativa de la tasca que fa, visualitzada a través d’algunes de les fotografies fetes per la ciutadania i que han contribuït a la millora de Calella. A la part final, els calellencs Francesc Membrives, Albert Perarnau i Enrique Picallo fan d’actors. El seu gag escenifica una de les possibles situacions amb què els ciutadans es poden trobar en el seu dia a dia i com, elcalellòmetre, pot ajudar a solucionar-la. L’edició del vídeo ha estat feta per Jonathan Ruíz.

 

Les votacions dels 5 candidats, elcalellòmetre, Calella Marxa, ANC Calella, Càritas Calella i l’oncòleg Carles Cordón, es poden fer fins al dia 18 d’abril a través de diferents canals: Facebook, la web del guardó, la urna situada a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça i per telèfon.

Share
4 Responses to Vídeo promocional de elcalellòmetre per al Premi Ciutat de Calella 2013
 1. Francesc Membrives Respon

  Encara tinc tortículis de les 9 presses de caiguda lliure que vàrem fer….i un nyanyo al cap que deu haver deixat alguna rajola esquerdada jejeje

 2. Jonathan Ruiz Respon

  Estando entre los cinco finalistas, ya puedes sentirte ganador, ahora disfrutalo.

  • admin Respon

   Gràcies Jonathan. Ser finalistes, com dius, és el nostre premi particular. Ens hem col.lat a la final, amb entitats i personalitats que tenen un arrelament a Calella, pel que fa als anys, a la tradició i a la trajectòria professional, molt més gran que la nostra.

 3. enrique picallo Respon

  Para cuando las tomas falsas??? jajajaja

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.