La llista d’ERC: la força dels independents per governar Calella

Els 11 primers membres de la llista d'ERC a les Municipals de Calella, amb el diputat Oriol Amorós. Foto: Tino Valduvieco.Esquerra ha posat cara a les siluetes de les persones amb què aspiren a competir amb Convergència i Unió, la força majoritària aquesta última legislatura. Cristina Gómez ha donat un tomb important a la llista amb què, sense fixar un nombre de regidors concrets [diu que ERC no ha fet cap enquesta], vol fer “un pas endavant i obtenir una representació al consistori, més gran que la d’ara”. El número 2 és per a Carles Ferrer, [independent] doctor en bioinformàtica. Un dels canvis significatius, que relega a la tercera plaça a Àngel Badalló, el segon regidor que ha tingut ERC al consistori durant aquesta legislatura. El número 4 és per a Xavier Casillanis, [l’altre independent] professional del sector de la comunicació a Televisió de Catalunya, i el cinquè per a Marta Tubert, que puja dos llocs en relació a les últimes municipals.

Carles Ferrer, un independent de número 2
Diu que la Cristina el va “persuadir d’una forma sibilina”. Aquest calellenc de 39 anys no és militant del partit, però s’ha guanyat la confiança plena per ser el número 2. Arriba del sector privat. És científic, cap del departament de Bioinformàtica d’una empresa dedicada al diagnòstic mèdic i genètic. Reconeix que la seva vessant professional l’ajudarà a “aplicar una manera de gestió nova, discutint les idees i aplicant-les de manera racional.”

 

Àngel Badalló passa a ser el número 3
Badalló està convençut que Esquerra “farà més bons resultats” que a les últimes municipals i que “tornaré a ser regidor”. Aquest arquitecte tècnic té 29 anys i repeteix. Afirma que no s’ha sentit “menys valorat” pel fet de ser ara el tercer. Insisteix en què cal “canviar la manera de fer política a la ciutat”.

 

CristinaGómez: “Volem governar aquesta ciutat.”
En el seu discurs, l’alcaldable per ERC insisteix en què volen “treballar per a tothom, sense fer distincions”.

Cristina Gómez, l'alcaldable d'ERC a les Municipals a Calella. Foto: Tino Valduvieco.
Que si algú parla de pressupostos participatius és perquè “se’ls creu”. En aquest sentit, els eixos bàsics de la campanya estaran orientats a la dinamització econòmica de la ciutat i a la participació [anuncia la creació dels ‘consells de veïns’, interlocutors directes i que formaran part del consell de ciutat]. Un tercer eix, el del manteniment diari de Calella.

 

Cristina Gómez diu que la llista d’Esquerra és forta “pel seu conjunt i no per les seves individualitats”.

 

L’acte de presentació de la llista, fet a la Cooperativa l’Amistat, va comptar amb la presència del diputat d’Esquerra Republicana, Oriol Amorós. El va tancar dient: “el 24 de maig la República catalana comença a Calella.”

Share

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.