L’AMPA del Salicrú presenta 794 firmes per tirar endavant la IP

L’AMPA ha entrat aquest dijous a l’Ajuntament de Calella, per registre, 794 firmes. Tot i que la seva intenció era fer-ho el dia 8 d’abril, tal com va confirmar a infocalella el seu president Joaquim Camps, s’han volgut avançar al ple del consistori que se celebra avui mateix (4 d’abril del 2013). L’Associació de mares i pares de l’escola ha canviat d’estratègia, tenint en compte que el ple debatrà una moció d’ERC en què es demana l’aprovació “amb la màxima celeritat i consens possible” d’un pla estratègic d’usos de la Fàbrica Llobet-Guri.

La regidora d’Esquerra a Calella, Cristina Gómez, el president de l’AMPA, Joaquim Camps i un dels seus representants, Francesc Membrives, s’han reunit a les últimes hores. Des de la formació política volen deixar clar que, en cap cas, aquesta moció vol paralitzar la iniciativa popular. Tot i això, i preveient diferents escenaris de futur que es puguin derivar si la moció prospera, l’AMPA s’ha avançat. La iniciativa popular s’ha entrat abans que la moció. Diferents membres de l’AMPA seran presents aquesta tarda a la Sala de plens de l’Ajuntament.

La moció d’Esquerra demana que es convoquin “tots els grups municipals en el termini màxim de 6 mesos” per preparar els treballs que permetin aprovar el pla d’usos. I acusen l’equip de govern d’actuar amb “oportunisme i tacticismes polítics” alhora que “prenen decisions de forma unilateral que afecten directament els usos de futur de la Fàbrica”. La setmana passada, i després de molt de temps d’insistir-hi, ERC i el PP (per separat), van ser citats a l’Ajuntament per facilitar-los la informació que havien requerit sobre la ubicació de l’escola a la instal.lació. Al PSC no se l’ha convocat.

Share

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.