Llopasfera 2013 té cartell i Calella Marxa projecte

La Llopasfera ha fet públic el cartell amb què es farà difusió de la trobada anual, que aquest any serà el dia 7 de juny. És obra de la dissenyadora i regidora de comunicació de l’Ajuntament de Calella, Lorena Sànchez, que ha volgut “mostrar com les xarxes socials, internet i les seves eines s’uneixen i desemboquen en una mà, que vol ser símbol d’humanitat i ajuda”.

Enguany, la trobada tracta del “Web Social i la Xarxa Solidària“, un fet que queda simbolitzat per “l’arbre i les seves arrels, que fan créixer la solidaritat i la cooperació entre els membres de la xarxa”. Se n’han fet diferents versions per compartir a les xarxes socials, amb models personalitzats per Facebook i Twitter. Aquest portal, infocalella, col.labora en l’organització de l’acte i fa un seguiment puntual dels 8 ponents, que podeu seguir a través del menú principal en l’apartat Llopasfera13.

Tot seguit us fem una pinzellada de l’entitat Calella Marxa, guanyadors de la primera edició del Premi Ciutat de Calella.


Volen deixar clar que els seus membres són ‘sèniors a la xarxa social‘. El grup, està integrat majoritàriament, per gent que ha necessitat familiaritzar-se amb la xarxa. I a ben segur que ho han fet, bàsicament a través del Facebook, on l’actualització de la pàgina i la participació, són constants. Formen un grup de més de 200 persones, que organitzen sortides a la muntanya, que inclouen també el tai-txí com a filosofia de vida.

LLUÍS BARRI. Membre de Calella Marxa[audio:https://www.carlespascual.cat/wp-content/uploads/2013/05/Llopasfera13-Lluis-Barri-Calella-Marxa.mp3|titles=Lluís Barri “gent que no havia tocat un ordinador, ara gaudeix de la xarxa”]

Una piulada de referència (Twitter)
Correu electrònic i Facebook afavoreixen la nostra comunicació. Som nous usuaris d’ordinadors, d’internet i de la xarxa social #Llopasfera13

 


ARTICLE RELACIONAT

Llopasfera 2013: socialització i solidaritat 2.0

Share

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.