Web nou a Calella, un canvi necessari

El nou web de l'Ajuntament de Calella. La velocitat dels canvis tecnològics a internet havia engolit la pàgina web de l’ajuntament calellenc. Sense cap modificació des del 2007, ni per dins ni per fora, s’havia convertit en un laberint en què es feia difícil trobar la sortida. Des de la regidoria de comunicació, Lorena Sànchez admet que “calia una renovació” Lorena Sanchez (calia canvi)

El canvi s’ha basat en tres eixos: la proximitat al ciutadà, l’accessibilitat i la transparència exigida per Llei. Un estudi el.laborat per la Universitat Autònoma de Barcelona el 2013 sobre la qualitat i la transparència de la comunicació pública dels consistoris, suspenia l’antic lloc web de Calella. D’acord amb un seguit d’indicadors, que només complia en un 39,02 per cent. El nou disseny de la pàgina ha servit per posar-se al dia i adaptar-se als criteris que l’organització no governamental Transparència Internacional posa a disposició dels ajuntaments per mesurar el gran de transparència Lorena Sanchez (transparencia)

Imatge de l'antic lloc web de l'Ajuntament de Calella.El nou espai web està subvencionat per la Diputació de Barcelona. L’Ajuntament de Calella ha hagut de fer una aportació suplementària de 8.258 euros per fer-ne les modificacions pertinents a la nova plantilla i una versió per als aparells mòbils. Qualsevol ciutadà podrà fer, a partir d’ara, els tràmits administratius des del seu telèfon.

Share

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.