100.000 euros d’inversió per a les pantalles acústiques de Calella

L’acord entre la Generalitat de Catalunya i la concessionària d’autopistes Abertis per a minimitzar el soroll de les bandes rugoses del vial d’accés a Calella, des de la C32-Nord, preveu una inversió de 100.000 euros. Segons ha pogut saber infocalella, de fonts del Departament de Territori i Sostenibilitat i de l’Ajuntament de Calella, l’execució de l’obra està prevista per al primer trimestre del 2014.

L’actuació ja està definida i suposarà la col.locació d’aquestes pantalles acústiques a l’espai que separa el ramal de connexió amb l’N-II i el carrer Joan Corominas, al districte 3 de Calella. La inversió forma part del pla amb què el govern català aplicarà una rebaixa dels peatges de la C-32 i la C-33, a partir de l’1 de gener del 2014. Aquesta ha estat una reivindicació històrica per part dels veïns de la zona a causa de les molèsties de sonoritat que els suposa la presència de bandes rugoses per a reduir la velocitat dels vehicles. Josep Sànchez, l’impulsor de diferents accions de protesta, ja tenia prevista una tercera recollida de firmes perquè no s’esperava una solució definitiva.

Share
2 Responses to 100.000 euros d’inversió per a les pantalles acústiques de Calella
  1. xavier Cáliz Respon

    Felicitacions al sr. Josep Sànchez i a la gent que el recolza.
    I a InfoCalella per estar al tanto!!

  2. Xavier Aspas Respon

    Fa quasi 2 anys que sóc veí del barri i puc confirmar que el soroll d’aquesta via és molt molest, sobretot a la nit a l’estiu quan fa calor i no pots tenir la finestra oberta. Al final acabes tancant i posant l’aire però tampoc és això. Per mi és una bona notícia! Entenc que algú dirà que els diners estarien millor a un altre lloc i és ben respectable.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.