Calella tindrà el primer festival solidari de pallassos voluntaris d’hospital

Dissabte 9 de novembre, l’ingrés. I diumenge, dia 10, passem pel quiròfan. El carrer Església es convertirà en un passadís d’hospital gegant i la Fàbrica Llobet-Guri en la planta de pediatria més gran del món. Tothom que ho vulgui, es podrà posar un nas vermell i fer de pallasso voluntari d’hospital.

Aquest és en Pepus. Ell és pallasso voluntari d’hospital, una figura que s’ha guanyat el somriure dels pacients i també de totes les persones que treballen en un hospital. Diu, “el moment més emocionant arriba quan el nen em somriu”.

En Pepus, és un dels organitzadors del primer Festival Solidari de Pallassos Voluntaris d’Hospital, amb què es vol donar a conèixer la feina que fan. Tota la recaptació anirà íntegrament destinada a dues ONG’S, Salut i Clowns – que treballa a l’Hospital Sant Jaume de Calella-, i Papallassos, – que desenvolupa la seva feina a la Vall d’Hebrón Festival Pallassos Pepus 2 (recaptacio)

El cartell del primer Festival de pallassos voluntaris d'hospitalAquesta és la segona iniciativa per promocionar i divulgar la feina que fan. La primera ha estat l’el.laboració d’un calendari solidari, que serà a la venda el cap de setmana del 9 i 10 de novembre. L’acte central serà diumenge, amb l’actuació de 7 pallassos, bàsicament tots amateurs tret de Pablo Superstarrr i en Toni Albà. Tots venen de forma altruista, com els casos de Gerard Borrell, Imperfectes Clowns, D:F Cats, Saliclowns i Clown Silvar.

Dissabte es faran un seguit d’activitats, que inclouen una cercavila i una ‘màster class’ a l’espai Pro-Dansa de la Fàbrica Festival Pallassos Pepus 3 (activitats)

L’Associació de comerciants de Calella també s’ha adherit al projecte i a través del seus establiments, tothom que ho vulgui, podrà col.laborar amb la compra d’un nas vermell. Les entrades per a l’espectacle de diumenge tenen un preu de 5 euros, si es fa la compra anticipada a la Llibreria La Llopa. De 7, si es retiren el mateix dia.

Share
3 Responses to Calella tindrà el primer festival solidari de pallassos voluntaris d’hospital
 1. Francesc Respon

  iIiiaAAABBBBAAADABADDUU

 2. Pep Respon

  iabadababaduuuu100
  festivals solidaris que volen portar somriures als nens malats dels hospitals!!!!
  Gràcies Carles!!!!

 3. Carol Photos Respon

  Genial com sempre Carles, gràcies!

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.