Artur Mas inaugurarà l’Escola Oficial d’Idiomes de Calella, el 14 de setembre

Visita d'Artur Mas a Calella, l'octubre del 2010, com a candidat per Convergència i Unió a les eleccions del Parlament de Catalunya d'aquell any. Foto: Flickr candinixcalellaSerà un dels primers actes que farà el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, un cop passada la Diada Nacional de Catalunya i la primera visita oficial a la ciutat de Calella, com a president del país. Prèviament, l’octubre del 2010, també hi va ser, però en aquella ocasió com a candidat de Convergència i Unió a les eleccions que se celebrarien el novembre d’aquell any.

La notícia ha estat confirmada a infocalella per l’alcaldessa, Montserrat Candini EOI Montserrat Candini (Artur Mas)

Les obres d’adaptació de l’espai interior que ocuparà l’EOI a la Fàbrica Llobet-Guri continuen a bon ritme. Les inscripcions per als cursos de rus, alemany i anglès es poden fer de forma telemàtica, els dies 2, 3 i 4 de setembre. A partir del 5, també de forma presencial.

El conveni de col.laboració pel Salicrú, ja està signat
El director general de Centres Públics del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Jordi Roig i l’alcaldessa, Montserrat Candini han signat ja el conveni de col.laboració amb l’Ajuntament de Calella per la cessió d’usos de l’espai de la Fàbrica Llobet-Guri. El document es va aprovar a l’últim ple municipal, sense la unanimitat dels grups polítics.

ARTICLE RELACIONAT
L’EOI de Calella ocuparà més de 800 metres quadrats a la Fàbrica Llobet-Guri

Share

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.