Calella i la Volta ciclista a Catalunya a punt de signar el conveni per 4 anys

L'Ajuntament de Calella i la Volta ciclista a Catalunya tanquen el conveni de col.laboració fins el 31 de desembre del 2017El conveni fixa les bases de col.laboració entre el consistori i els organitzadors de la prova i serà vigent fins al 31 de desembre del 2017. Durant aquests 4 anys, Calella acollirà la sortida de la Volta ciclista a Catalunya. El conveni serà presentat el pròxim 28 de gener, quan es signarà a l’Ajuntament de Calella. A l’acte hi serà present, a més de l’alcaldessa, Montserrat Candini, el president de la Volta, Rubén Peris. L’acord es va verbalitzar el març de l’any passat, tal com va avançar aquest portal, i ara s’oficialitza amb un document de 13 punts. En un d’ells, es diu que s’atorgarà als organitzadors una subvenció que tindrà en compte els pressupostos municipals i  que, “sempre que sigui possible”, es farà a través dels ingressos recaptats per la taxa turística.

En unes declaracions a infocalella, Montserrat Candini ha deixat clar que l’aportació econòmica es fixarà any a any Conveni Volta (aportacio)

A l’última reunió de la Comissió del Fons per al Foment del Turisme, en què es va parlar del repartiment de la taxa turística, Candini va arrencar el compromís del conseller Felip Puig que la distribució dels diners recaptats tingués en compte els esdeveniments esportius. Després de dos anys d’experiència amb els responsables de la Volta, l’alcaldessa de Calella assegura que “tenen un aliat en el consistori calellenc” Conveni Volta (capacitat)

La sortida de la Volta 2014 es donarà a Calella el 24 de març. Tindrà un recorregut de 165,700 quilòmetres, que transcorrerà per les comarques del Maresme, La Selva i el Vallès Oriental. A més, serà Memorial Ramón Torres, qui va ser president de la Unió Esportiva Sants, impulsor de la prova i periodista.

Share

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.