El pipican, traslladat. I als gossos, els agrada?

La nova àrea de gossos a la ubicació de mar

La nova àrea de gossos està ja operativa al terreny situat entre el Club Nàutic i el camp de futbol de mar. És d’unes dimensions inferiors a l’anterior, situada als Eucaliptus. Els pròxims dies quedarà condicionada del tot, amb algun punt d’aigua, de llum i també s’intentarà dotar-la d’un espai d’ombra per als animals. Els usuaris han mostrat les seves queixes pel canvi d’ubicació. Entenen que l’Ajuntament s’ha decantat per atendre l’opinió d’una minoria (els veïns de la zona de l’antic pipican), i no tenir en compte la seva, diuen, més majoritària. Fa uns mesos, van fer una recollida de firmes per evitar el trasllat.

Era inviable una solució consensuada que afavorís els veïns i els usuaris de la instal.lació? Hi havia una solució alternativa que evités el canvi d’ubicació? Les respostes ens les dóna, Albert Torrent, 2n Tinent d’Alcaldia de Seguretat i Serveis de ciutat, a la següent entrevista.

Entrevista: Albert Torrent: “havíem generat un problema social, el trasllat era l’única solució” (escolta l’entrevista o llegeix-la)

Article relacionat: Punt final al pipican dels Eucaliptus (llegeix-lo)


Share

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.