Els circuits del Calella Trail Festival

Cartell del Calella Trail FestivalSota el paraigua organitzatiu de l’equip de la Challenge Barcelona-Maresme, Calella amplia el seu calendari i l’oferta de modalitats del triatló. El cap de setmana del 3 i 4 de maig se celebrarà a la població maresmenca el ‘Calella Trail Festival‘. Un certamen que inclourà 3 proves atlètiques de resistència: Duatló Cross (6km a peu, 20 en bici i 3 més corrents) Triatló Cross (1km nedant, 20 en bici i 6 corrents) i un Trial. Infocalella n’avança els recorreguts. Amb especial atenció al de la bicicleta de muntanya.


El recorregut de la bicicleta transcorre per camins de muntanya. Foto: Calella Trail FestivalEl circuit de bicicleta té un traçat de 9 quilòmetres i mig. Surt de Calella pel Camí del Fons (a l’alçada de la piscina), en direcció a Sant Cebrià. De tornada, s’apropa a Sant Pol per acabar novament a Calella. La distància és curta, però s’ha volgut primar la seguretat i el control de la totalitat del recorregut, en cas d’algun accident.

Circuit de la natació, per a la triatló cross. Foto: Calella TrailEn aquest sentit, la prova comptarà amb un 4×4 medicalitzat i el dispositiu dels ADF del Maresme, que estaran desplegats per tot el traçat. I si calgués, també un helicòpter. Jordi Pérez, dissenyador dels circuits i membre de l’organització, afirma que serà exigent i que farà una bona tria entre els professionals Calella Trial Jordi Perez (circuit bici)

Tant al duatló, com al triatló, els atletes hauran de completar dues voltes al circuit. Una, els que facin les distàncies ‘sprint’. La competició s’ha dissenyat per fer-la atractiva per a l’afició que segueixi la participació. Així, tant la prova de natació com la de còrrer tindran sorpreses per als atletes. A la cursa a peu, entre altres coses, el circuit inclou la pujada de les escales que, des de la platja, porten fins a la carretera. I una baixada per l’escalinata de la piscina Calella Trial Jordi Perez (obstacles)

Circuit de còrrer a la zona del Passeig de mar. Foto: Calella Trail Festival

Pel que fa al cartell d’inscrits, s’estan fent gestions amb el triatleta barceloní Víctor del Corral, un dels més en forma del moment amb les victòries als ironman de Florida i Arizona, als Estats Units.

Share

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.