Josep Maria Juhé “descarrego per omplir”

Josep Maria Juhé ha coincidit amb Xavier Amor, president de la Federació de Municipis i alcalde de Pineda. Foto: carlespascual.catSe li ha recordat a Josep Maria Juhé que, un dia, un entrenador de futbol va fer cèlebre una frase que deia “m’he buidat i necessito omplir-me”. Juhé esgotarà la legislatura, tot i avançar el seu comiat perquè segons s’ha dit “persones que tindran més recorregut en el futur” agafin des d’ara mateix les regnes del grup municipal. Aquest dijous es farà oficial que Emili Pérez és el nou portaveu del PSC a Calella. Pels volts de Setmana Santa, una Assemblea Extroardinària del partit decidirà qui serà la persona que encapçali les llistes per a les municipals del 2015.

Ha descarregat de la motxilla el pes i l’espai que ha ocupat la política municipal, els últims 16 anys. Perquè, segons ha explicat, vol ocupar el seu temps a la política transversal pròxima a la ciutadania. Tot i que la porta a un retorn, no l’ha tancada dient que “res és permanent” i mostrant-se com un “apassionat de la política” Josep Maria Juhe (descarrego)

Josep Maria Juhé (esquerra), al costat de Joan Torrent, el primer secretari del PSC a Calella, i Emili Pérez, el nou portaveu del grup. Foto: carlespascual.catJuhé se sent alleugerit per una decisió rumiada i que “vaig prendre ara fa mig any”. Marxa agraït al PSC, perquè tot i el distanciament ideològic afirma que no “s’ha sentit menystingut”. Tot i això, deixa per al 2015 la decisió final sobre una ruptura definitiva amb el partit. La baixa, de moment, no la fa pública Josep Maria Juhe (futur al PSC)

 

Ha explicat que marxa volent trobar la “pacificació” necessària amb tot el que l’ha envoltat durant aquests 16 anys. Sense voler lligar la paraula pau, amb una “guerra interna” dins el PSC. Ni per la diferència de criteris en la política de país, ni per l’últim incident amb qui des d’ara és el portaveu del grup municipal, Emili Pérez. En l’escenificació de l’acte, els dos han estat separats pel primer secretari de l’agrupació, Joan Torrent. Al final, han tingut una encaixada de mans. Juhé s’ha acomidat d’ell desitjant-li “sort”. La relació és tensa, però Juhé ha negat que la topada pública hagi precipitat la seva decisió Josep Maria Juhe (incident)

Emili Pérez serà des d’ara el cap visible de l’agrupació. Als plens passarà a ser-ne el màxim responsable. El grup socialista obre ara un període de reflexió per trobar el cap de llista per a les municipals del 2015. Pérez, que va ser un fitxatge personal del mateix Juhé, afirma que després de 8 anys com a tinent d’alcalde a l’ajuntament de Pineda i a punt de fer-ne 4 com a regidor a Calella, rumia si assumir o no el relleu Emili Perez

Share

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.