Infocalella: 2013, el repte continua!

Infocalella ofereix tots els colors de la notícia. El fotògraf Tino Valduvieco signa la primera imatge des del Far del 2013

Fa només 7 mesos que infocalella, el primer portal digital d’informació a Calella, ofereix continguts periodístics de la nostra ciutat. I el desembre, l’hem tancat superant la barrera de les 2.000 visites úniques mensuals (l’acumulat és d’11.750). Per nosaltres, una xifra màgica que hem estat vorejant durant tot l’any i que hem assaborit l’últim mes. Visites, de gent que s’ha informat de l’actualitat del nostre municipi regirant més de 64.000 pàgines plenes de contingut propi. El repte per al 2013 passa per consolidar aquesta xifra, mes a mes. Han estat un total de 170 notícies exclusives de Calella, marcades pel nostre criteri informatiu propi. Un signe d’identitat amb què hem volgut diferenciar-nos d’altres projectes comunicatius a la ciutat. Amb una informació de proximitat, oberta i que vol donar veu a tothom. El resultat ens fa pensar que és el camí a seguir.

Nova imatge del reproductor d'àudio

Reproductor d’àudio per a dispositius Apple
De cara a l’any que comencem, una actualització important, que cobrirà una mancança que hem tingut fins ara. El portal s’ha adaptat a les plataformes amb què treballa Apple, la casa de la poma mossegada. En pocs dies, ja podreu reproduir i escoltar tots els àudios des dels vostre iPhone o iPad.

Share
One Response to Infocalella: 2013, el repte continua!
  1. James Manresa Respon

    Enhorabona! Des del Mar del Nord, on només tinc accés a internet, m’informo del que es cou per Calella a través de l’infocalella. Gràcies per la teva tasca. Una abraçada.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.