‘Vi per Vida’ repetirà a Calella

Xavier Ayala entrega el xec de 3.800 euros a Joan Josep Guinovart, director de l'IRB. Foto: Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona“No puc confirmar si ‘Vi per vida’ hi serà cada any a Calella”. Així es va acomiadar Xavier Ayala, director del projecte, el passat 29 de novembre, quan Calella va acollir aquest tast solidari que recapta fons per a la investigació per combatre la metàstasi.

Ara ja es pot dir que el vi ha agafat la temperatura necessària per repetir. ‘Vi per Vida‘ tornarà a Calella. Serà a finals d’any, en una data encara per fixar [podria ser els dies 4 o 5 de desembre], i que es vol fer coincidir amb el dia del voluntariat. La recaptació del dos tasts fets l’any passat, 3.800 euros, s’ha entregat aquest dijous a l’Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona.

“De moment, repetim”. Així de clar confirma Ayala la notícia a infocalella. Un “de moment” que deixa oberta la possibilitat a seguir, però sense cap compromís malgrat que l’alcaldessa, Montserrat Candini, voldria que l’acte que lliga vi i solidaritat, se celebrés anualment a la població. La bona acollida de la primera edició i la insistència personal de Candini han fet meditar i madurar una decisió que topa amb la filosofia itinerant del tast solidari, “la nostra intenció inicial no passava per repetir, però ens vam sentir ben acollits i hem cregut que no calia destinar esforços a buscar una nova seu”.

Aquest any, ‘Vi per vida’ celebrarà 3 tastos solidaris. A principis de maig, a la població de Llorenç del Penedès [Baix Penedès] coincidint amb la mostra de vins ViGralla. A finals del mateix mes, a Mollerussa. I el tercer i últim, a Calella, a finals d’any.

ARTICLES RELACIONATS
Calella vol lligar ‘Vi per Vida’ a la ciutat
‘Vi per Vida’ fa a Calella un tast solidari
‘Vi per Vida’, solidaritat enològica amb la investigació per combatre la metàstasi

Share

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.