La Fira de Calella a debat, amb Josep Maria Juhé (PSC)

Al 4×5 (4 candidats, 5 preguntes), avui és el torn del representant del PSC de Calella, Josep Maria Juhé. Després de les opinions de Cristina Gómez (ERC) i Miquel Campoy (PP), avui busquem la visió, de present i futur, que té el primer representant dels socialistes calellencs al consistori. Demà tancarà el torn de respostes, l’alcaldessa Montserrat Candini (CiU).

Foto: Xavier Càliz

JOSEP MARIA JUHÉ. REGIDOR DEL PSC A L’AJUNTAMENT DE CALELLA

1. Què vol ser la Fira: un referent comarcal (Alt Maresme) o un referent local?
Calella, com a ciutat que exerceix una centralitat de serveis en un àmbit geogràfic molt ampli i com a ciutat cosmopolita oberta al món, no es pot perdre el magnífic aparador que és la Fira, per ser un referent molt més enllà del seu terme municipal. Un referent comarcal, perquè des dels seus orígens així es va concebre i al llarg de la seva vida ha esdevingut un esdeveniment comarcal. En forces edicions hi tenien presència municipis de la comarca amb estands municipals que acollien empreses o entitats de cada municipi.

També ho és local per la presència de les entitats de la ciutat. I a la fi, ho pot ser nacional i internacionalment, gràcies al monogràfic.

2. Què hi fa falta perquè el comerç de Calella tingui presència?
El comerç de Calella hi té presència mitjançant l’Associació de Comerciants de Calella Centre Comercial, però perquè hi fos més present caldria valorar si la part més artesanal del comerç de Calella hi podria tenir un espai més específic.

3. El monogràfic, com eix vertebrador, s’ha de mantenir?
Sí, perquè li dóna l’element d’atractiu novedós any rere any. És el que acaba donant singularitt a la Fira.

4. La Fira i la Festa Major, juntes o separades?
Separades, però en una mateixa setmana, creant una “setmana gran” d’activitats continues i d’aquesta manera ens estalviem que es facin actes a les mateixes hores, restant participants als de la Fira als de la Festa Major.

5. És necessari pagar una entrada?
Sí. El pagament és imprescindible per al finançament de la gran despesa que suposa i confereix a la Fira una especifitat de qualitat.

QÜESTIONARI: Les respostes de Montserrat Candini, alcaldessa CiU (llegeix-les)

QÜESTIONARI: Les respostes de Cristina Gómez, regidora d’ERC (llegeix-les)

QÜESTIONARI: Les respostes de Miquel Campoy, regidor del PP (llegeix-les)

Share

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.