La Fundació Esportiva Grama assumeix l’error en la comunicació de la fusió amb la FUNCA

Jaume Soler, directiu de la Fundació Esportiva Grama i patró FUNCADe Jaume Soler, el ‘doctor’, com se’l coneixia de la seva etapa a la FUNCA, diu Antonio Morales (el president de la Fundació Esportiva Grama): “sense la seva intervenció, molt probablement, aquest acord no hauria arribat a bon port”. El traumatòleg Jaume Soler, tot i el seu distanciament amb la FUNCA des de fa un any, ha estat fins a l’últim dia un dels seus patrons. La persona que ha posat en contacte Antonio Morales i Albert Segarra, el president de la Fundació Privada Escola de Futbol Calella.

Fa uns dos mesos, aproximadament, i després que, segons ell, en Segarra li comuniqués que la continuïtat de la FUNCA estava molt difícil, va convocar un dinar. Al barri del Raval de Barcelona, amb assistència de Morales, Segarra, l’advocat Fèlix Abad i el mateix Soler. Allà se li trasllada la idea de fer una ‘fusió‘, acollint-se a la normativa que marca el reglament general de la Federació Catalana de Futbol (capítol 3r, article 87è). Jaume Soler ha acceptat la petició d’infocalella per explicar la que és, la seva versió de com s’han fet les coses. A la terrassa de l’Hogar Gallego de Calella ens hem trobat.

Tot i que ja fa més d’una setmana (24 de juliol del 2013) que es va anunciar l’acord, al web de la FUNCA encara no s’ha penjat cap comunicat explicant la situació. La comunicació es va fer a través del facebook de la Fundació Esportiva Grama. Cap trobada presencial amb els pares per anunciar-los que la temporada que ve, ja no haurien de portar els seus fills a la Fundació. Soler reconeix l’error, però no sap trobar una causa concreta del perquè s’ha fet malament Jaume Soler (ha estat un error)

Sí que dóna a entendre que, durant l’últim any, s’havia parlat amb els pares demanant-los que fessin alguna aportació per cobrir les despeses que la fundació feia per la formació dels seus fills. Fins ara, estaven tots becats i per a aquesta temporada s’havia fixat una quota: 490 euros més 60 de dipòsit en concepte de cessió de la roba. Els problemes a l’empresa propietat d’Albert Segarra, amb la immediatesa d’un ERE segons Soler, i el “desencant” per la poca col.laboració econòmica, serien al darrera de la decisió que s’ha pres Jaume Soler (no he fet res)

“Tothom vol cobrar”, diu. Els entrenadors cobraven des del primer dia. Unes quantitats diferents, en funció de la categoria i l’edat i que, únicament, els servien per a pagar-se els desplaçaments. Tot i això, la Fundació sempre ha tingut fama de pagar bé. Bàsicament, perque es buscava gent titulada i l’exigència era més alta. Els ja ex-tècnics de la FUNCA s’estan movent aquests dies per trobar equip i recol.locar els nens en altres clubs. Jaume Soler no té la mateixa idea sobre els seus salaris, i diu que, fins i tot la fundació es feia càrrec de l’IRPF Jaume Soler (doble cara entrenadors)

ARTICLES RELACIONATS
La FUNCA es dissol, via facebook
Andreu Sànchez, director esportiu de la FUNCA “no s’ha acabat de la millor manera”

Share

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.