La FUNCA es dissol, via facebook

Les escoletes de la FUNCA i del CF Calella van ser presents a l'acte inaugural del camp de gespa artificial de mar

La FUNCA s’ha dissolt. La direcció no ha donat pistes d’aquesta fugida per la porta del darrera, que s’ha endut pel davant la feina formativa i de base que la Fundació Privada Escola de Futbol Calella ha fet ininterrompudament des del 2006. Ni el director, Albert Segarra, ni el patró, Jaume Soler s’han explicat, de forma presencial, davant els 200 nens, els seus pares i els 30 entrenadors, que té (tenia) la FUNCA. De fet, la confirmació es va conèixer a través del mur del facebook de la nova Fundació Esportiva Gramenet. Dirigida per Antonio Morales, el que durant molts anys ha estat president de la UE.Gramenet. A través dels seus comunicats al facebook, es coneixen detalls. En l’últim, especifica “ens hem enriquit esportivament gràcies a la FUNCA, que, abans de la nostra aparició, havia decidit ja dissoldre’s”… Allà també s’ha fet pública la carta que la Federació Catalana de Futbol va dirigir al president de la FUNCA, Albert Segarra, en què s’autoritza al trasllat de l’estructura de futbol territorital de Calella a Santa Coloma de Gramenet. Dimecres de la setmana passada (24 de juliol del 2013), al facebook, s’anunciava l’acord en què Morales agraia el treball “eficaç i silenciós”, de Jaume Soler, a qui ja se l’integra com a membre de la directiva de la Fundació Esportiva Gramenet (es diu, utilitzant el passat “també formava part de l’organigrama de la FUNCA”).

Ahir, el president del club, Albert Segarra va trencar el silenci als micròfons de Ràdio Calella per afirmar que el cost de la Fundació, que ell estima en uns 100.000 euros anuals de mitjana, és un dels motius que els han portat a prendre aquesta decisió (fins fa molt poc, els pares no han pagat cap quota per portar els nens). Assegura que té “la consciència molt tranquil.la”. Els nens, pares i entrenadors coneixeran el perquè de la decisió a través del web FUNCA Albert Segarra (radio calella)

La sorpresa ha estat majúscula. Pel fet que, segons se’ns confirma, la normalitat ha estat present fins a última hora. Ningú ha aturat la composició dels equips per a la pròxima temporada, ni tampoc la planificació esportiva per l’any en què s’ha estrenat el nou camp de gespa artificial a mar. I on la FUNCA hi tenia un espai reservat. La direcció esportiva l’ha portat l’Andreu Sànchez, acompanyat del coordinador Rafael Rivera, que mostra la seva indignació. Assegura a infocalella que al més de maig van tenir una reunió amb els directius per preparar el curs 2013-2014 FUNCA (Rafael Rivera)

El Club de Futbol Calella ofereix la seva estructura
Tot i que de forma molt incipient encara, des del CF Calella, s’han posat a disposició dels equips que han quedat penjats (9 dels 14 que tenia la FUNCA). En unes declaracions a aquest portal, el seu president, Josep Ros, explica que ja s’han mogut. Entrenadors de la FUNCA i també alguns pares se’ls han dirigit per saber si els podien acollir. Han assumit el cost de la pre-inscripció dels possibles equips que puguin absorbir FUNCA (Josep Ros)

ARTICLE RELACIONAT
Andreu Sànchez, director esportiu de la FUNCA “no s’ha acabat de la millor manera”
La Fundació Esportiva Grama assumeix l’error en la comunicació de la fusió amb la FUNCA

Share

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.