La Llopasfera: del sopar d’amics a la degustació per als assistents

Imatge del cartell de Llopasfera 2012

En 6 anys, la comunitat llopasfèrica ha fet un salt qualitatiu i quantitatiu, que queda escenificat en la trobada #Llopasfera12, que es farà aquest divendres. Més ponents que mai. La inclusió, per primera vegada, de col.laboradors locals. I un canvi d’ubicació. Enrere queden les primeres trobades d’amics blocaires, en què tothom es donava per satisfet compartint les experiències de la xarxa al voltant d’una taula. Eren les primeres desvirtualitzacions, engegades pels tres impulsors de la Llopasfera: en Josep Barri (@vilapou), en Jordi Verdura (@jordiverdura) i en Saül Gordillo (@saulgordillo). La Llopasfera s’ha convertit en l’aglutinador de les experiències calellenques 2.0 i també en l’altaveu que les ha donades a conèixer. Blocs com elcalellometre.cat i applejux han fet la seva posada en escena aprofitant un dels actes llopasfèrics. També han tingut cabuda projectes de futur com Calella Wireless (en creació) o experiències a la xarxa com les de la Pensió el Pekinaire o el compte de Flickr de l’Alfred Lieury.

Panell amb tots els col.laboradors a la Llopasfera12

Enguany, han fet un salt endavant involucrant a 14 col.laboradors de la ciutat que, de manera desinteressada, han confiat en el projecte. És el canvi més important respecte a altres anys amb un objectiu ben clar, definit per un dels impulsors, en Jordi Verdura: “hem volgut incorporar una sèrie d’establiments i comerços que han iniciat el seu negoci o bé, l’estan reinventant, i que oferieixen un producte diferent i atractiu”.

Tots ells aportaran el seu granet de sorra oferint als assistents el millor dels seus productes: al descans de les exposicions dels projectes i un cop s’acabi l’acte. A més, alguns dels establiments col.laboraran també amb uns vals regal que seran sortejats, també a la part final.

 

 

Fa uns dies que vam enxampar la següent conversa entre en Josep Barri i en Jordi Verdura. Parlaven de la Llopasfera i no podia ser en un altre lloc que a la Llibreria la Llopa.

 

Àudio: Els 7 projectes explicats en 20 segons pels seus responsables (escolta’ls)

Opinió: La Llopasfera, la inquietud local a la immensitat de la xarxa. Per Josep Barri (llegeix-lo)

 

Share

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.