El nou repte de Dani Aranda: el Rècord Guinness de 24 hores corrent descalç

Dani Aranda es prepara a Calella per al Rècord Guinness. Foto: carlespascual.catLa marca actual està fixada en 211 quilòmetres i 519 metres. En possessió de l’atleta neo-zelandès Peter Wayne Botha. La va aconseguir els dies 5 i 6 d’octubre en una reunió a Auckland, a Nova Zelanda. Com el cas d’en Dani Aranda, el record tenia una finalitat benèfica: recaptar diners per l’Associació per a la Prevenció de la Crueltat contra els animals. En el mateix intent, també va aconseguir el Rècord Guinness dels 100 quilòmetres corrent descalç. Aquesta marca complica i molt la consecució de l’objectiu del triatleta canetenc. És recent i no s’ha publicitat. La seva preparació estava encaminada a superar els 166 quilòmetres i 444 metres que tenia l’australià Robert Knowles, des del juny de l’any passat. La complica encara més, el fet que el seu cos encara no s’ha recuperat del tot del gran esforç que va fer el mes d’octubre completant amb èxit dues ‘ironman’ consecutives. La primera, descalç. I tot per la causa de “Las ilusiones de Raúl“.

En Dani reconeix que “no descarta la consecució del rècord, tot i que està molt difícil”.

 

14 de desembre, pistes d’atletisme de Can Dragó
Aquest dia, a les 12 del migdia, començarà el repte. En Dani té ja experiència en distàncies tan llargues. Fa dos anys va còrrer 200 quilòmetres en 21 hores, però amb sabatilles. És conscient que la nova distància a batre li complica les coses Record Guinness Dani (a por el record)

En Dani Aranda fent estiraments abans de començar l'entrenament. Foto: carlespascual.catEl fred i la humitat, el gran enemic
Aquests dies està tenint molts dolors quan s’entrena. El cos encara pateix el desgast de la preparació per als dos ironmans. Les parts que més pateixen són els turmells, els talons, l’empenya i els bessons. També, pel dur impacte contra el tartan de les pistes d’atletisme. Fa una mitjana de 2 a 3 entrenaments setmanals, amb què cobreix un centenar de quilòmetres. Reconeix que la preparació se li queda curta Record Guinness Dani (no renuncio dificil)

El plantejament de la cursa
La prova del dia 14 és oficial. En Dani competirà les 24 hores amb d’altres atletes que la faran amb sabatilles. Hi haurà jutges, que en cas d’assolir el rècord, en donaran fè. A més, portarà un xip per comptabilitzar els quilòmetres recorreguts. Cada hora té previst informar de la seva situació de cursa, a través del facebook Record Guinness Dani (plantejament)

El repte de futur
Amb la consecució del rècord Guinness, en Dani vol obtenir també una carta de presentació que li serveixi per obtenir algun patrocinador de cara a reptes de futur. Amb l’objectiu també, de recaptar diners per a ‘Las Ilusiones de Raúl’. El seu nou desafiament passa per ser el primer en completar 24 hores corrent al damunt d’una cinta de gimnàs Record Guinness Dani (record cinta)

ARTICLES RELACIONATS
“Sóc un heroi per als meus fills”
Raúl suma una nova il.lusió que es diu Dani Aranda
Dani Aranda, el repte de completar un ironman descalç

Share

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.