La Marxa cap a la Independència segueix fent camí

La Marxa va tenir el punt final a la Plaça de l'Ajuntament de Calella. Foto: Tino Valduvieco

200 a peu, 4 nedant, 1 amb windsurf i dos amb caic. La Marxa cap a la Independència ha recorregut per terra i mar, els 8 quilòmetres que separen Canet de Mar de Calella. Una més de les que organitza l’Assemblea Nacional Catalana i que vol acabar l’11 de setembre, en una manifestació multitudinària a Barcelona. A cadascuna de les tres poblacions maresmenques s’ha procedit a la lectura d’un Manifest en què es demana als representants polítics “que iniciïn el procés de secessió de l’Estat espanyol i convoquin una consulta per saber el nivell de suport popular que tindrà la futura constitució d’un Estat Català Sobirà”. Amb crits a favor de la Independència de Catalunya, la marxa ha transcorregut pel voral de l’N-II sense cap incidència i sovint, amb la complicitat dels vehicles que hi circulaven, que han fet sonar els seus clàxons. Els alcaldes de les tres poblacions, els convergents Jesús Marín (Canet), Montserrat Garrido (Sant Pol) i Montserrat Candini (Calella), han llegit diferents escrits en què han mostrat la seva ferma convicció que el procés cap a la Independència no té aturador. L’estelada ha quedat hissada al Passeig de Mar de Canet, a l’alçada de l’Estàtua de Neptú, al Parc del Litoral de Sant Pol i a la Plaça de l’Ajuntament de Calella.

L'Estelada a Canet

L'Estelada a Sant Pol

L'Estelada a Calella


 

 

Valoració de l’Assemblea Nacional Catalana

XAVIER PONSDOMÈNECH. ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA
[audio:https://www.carlespascual.cat/wp-content/uploads/2012/07/Marxa-XPonsdomenech.mp3|titles=Marxa Xavier Ponsdomenech]

NOTÍCIA: L’Estelada també viatja pel mar (llegeix-la)

ÀUDIO: Entrevista a Montserrat Candini, alcaldessa de Calella: “hi haurà debat sobre el pacte fiscal, han de notar al clatell el que ha decidit el Parlament” (llegeix-la i escolta-la)

ÀUDIO: Entrevista a Montserrat Garrido, alcaldessa de Sant Pol: “ens obliguen a empipar-nos i a fer el cop a la taula” (llegeix-la i escolta-la)

ÀUDIO: Entrevista a Jesús Marín, alcalde de Canet de Mar: “des de Madrid ens deixen clar que el pacte fiscal no serà possible” (llegeix-la i escolta-la)

Share
One Response to La Marxa cap a la Independència segueix fent camí
 1. Albert Arcas Pons Respon

  https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.398207143568905&type=1

  la marxa per mar va durar 3 hores.
  4 nedadors, 3 caiaquistes i 1 windsurfista van fer el recorregut per mar.
  Dos nedadors a Sant Pol van dibuixar una estelada visible al google maps.

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4322290702320&set=a.1109907914758.2019160.1438654737&type=1&theater

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.